Hoe verkoop ik mijn toestel aan Rephone?

Het verkopen van je toestel is zo gebeurd. op deze pagina kan je het stappenplan vinden. Loop ze allemaal zorgvuldig door zodat jij zeker weet dat jou toestel bij het juiste adres aankomt.

 • Binnen 3 werkdagen verwerkt
 • De hoogste waarde voor je toestel
 • Ruim 1800 klanten beoordelen ons met een 8.6

Hoe verkoop ik mijn Toestel

 Stap 1: Zet je IOS of Android toestel terug naar fabrieks instellingen

Je telefoon verkopen in 5 simpele stappen

Om je telefoon te verkopen is het handig om deze 5 stappen door te nemen zodat je zeker weet dat jou toestel zo snel mogelijk op de juiste manier wordt verkocht aan Rephone. 


Stap 1: Zet je IOS of Android toestel terug naar fabrieks instellingen

iphone-14-pro-reset

IOS

 1. uitloggen bij iCloud: Ga naar de instellingen van het toestel. Tik op je naam en en scroll vervolgens naar beneden en tik op log uit. Voer alle gegevens in die worden gevraagd en tik daarna op schakel uit.
 2. iPhone wissen: als je de vorige stap heb voltooid kan je weer terug naar instellingen en tik je op algemeen. scroll naar beneden en tik op zet over of schakel opnieuw in. Daarna tik je op ga door.
 3. iCloud gegevens: na de vorige stap wordt opnieuw gevraagd naar je iCloud gegevens. Als je dit gedaan hebt start je de iphone weer op en is hij volledig gewist.

Belangrijk!: is het altijd nodig om een backup te maken van je toestel met iCloud. Dit is belangrijk voor het instaleren van je nieuwe Refurbished toestel.

samsung-s23-ultra-reset

Android (Samsung)

 1. Veeg het meldingen menu naar beneden. Tik vervolgens op instellingen (rechts boven in)
 2. uitloggen bij Samsung: Tik op het bovenste vak bij instellingen waar je naam staat. Scroll Daarna naar beneden en tik op Uitloggen.
 3. Ga terug naar instellingen , en scroll naar het midden in tik op Algemeen beheer. tik vervolgens op Resetten. Tik daarna op Fabrieksgegevens herstellen. Tik daarna voor de laatste keer op Resetten.

Belangrijk!: is het altijd nodig om een backup te maken van je toestel met smartswitch. Dit is belangrijk voor het instaleren van je nieuwe Refurbished toestel. Ook kun je je gegevens overzetten van Android naar IOS. Hoe dat moet lees je hier.


Stap 2: Verwijder de Simkaart uit het toestel

Het klinkt mischien (sim)pel maar toch vergeten ieder jaar heel veel mensen de simkaart uit de telefoon te halen. Je kan deze makkelijk met de geleverde simpin uit het toestel verwijderen. Zorg er wel voor dat het toestel uitgeschakeld is als je dit proces uitvoert. Mocht je toch de simkaart toch zijn vergeten uit het toetsel te halen. Blokkeer de simkaart direct en vraag een nieuwe simkaart aan via jou provider. Wij vernietigen de simkaart zorgvuldig.

Stap 3: Meld het toestel aan via onze website

Ga naar Verkopen / Inruilen en meld je toestel aan. Weet je niet welk toestel je precies hebt neem dan contact met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. Natuurlijk zijn we ook voor andere vragen bereikbaar. 085 1301646


Stap 4: Toestel opsturen naar Rephone

 1. uitprinten van verzendlabel: Je kan er voor kiezen om het verzendlabel zelf uit te printen. Zorg er dan wel voor de alle gegevens op de label goed leesbaar zijn. Je kan ook de barcode laten scannen die je op de mail op het ontvangen bij een PostNL locatie in de buurt. Dan printen zij het verzendlabel voor jou uit.
 2. inpakken van toestel: Als je de originele doos nog hebt van het toestel kan je deze gebruiken om je toestel in te pakken. Dit voorkomt schade onderweg aan je toestel. Tip: Doe wat opvulmateriaal (kranten of plastic) in de doos zodat je toestel onderweg niet beschadigd door stoten of vallen.
 3. Afleveren toestel: Als je toestel in een doos kun je deze afleveren bij een PostNL punt in de buurt. 

Stap 5: Wachten op reactie

misschien wel de moeilijkste stap van allemaal. Als wij het toestel hebben ontvangen ontvangt u een mail. Wij laten binnen 3 werkdagen weten of het toestel aan de opgegeven grade voldoet. Zo niet sturen wij een tegenbod waarop je een akkoord kan gegeven. Valt het bedrag te laag uit, dan sturen wij het toestel kosteloos terug.

 

 

 • Tell a unique detail about your online store
 • Tell a unique detail about your online store
 • Tell a unique detail about your online store

© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.