Je bestelling laten inruilen of retourneren

Je bestelling laten inruilen of retourneren

Probleem met uw apparaat? meld uw apparaat online aan voor garantie. WIj bieden 24 maanden garantie en u heeft 14 dagen bedenktijd. De garantie dekt alleen functionele defecten. De volgende defecten vallen niet onder garantie: valschade, waterschade en vuil die in de telefoon zit.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn aankoop bij Rephone binnen 14 dagen retourneren?Kan ik mijn aankoop bij Rephone binnen 14 dagen retourneren?

Ja, u kunt binnen een periode van 14 dagen na aankoop zonder opgaaf van redenen de overeenkomst met Rephone herroepen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw aankoop te retourneren en biedt flexibiliteit in het geval u niet volledig tevreden bent met het product.

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?Hoe kan ik mijn bestelling ruilen?

Het is mogelijk om uw bestelling te ruilen voor een ander toestel. Daarvoor kunt u contact opnemen met de klantenservice op 085 1301 646, zij kunnen u het beste door het ruilproces heen helpen.

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

Retour sturen van een bestelling is gemakkelijk en gratis. U daarvoor contact opnemen met de klantenservice op 085 1301 646 of via de e-mail klantenservice@rephone.nl. Zij zullen de retour aanmelden en u een gratis retourlabel sturen.

Ruilen & Retourneren

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U krijgt van ons uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.

Gevolgen van de herroeping
Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Ons retouradres: Nieuwstraat 40, 3241CL Middelharnis.

© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.