Refurbished iPhone voor zakelijk gebruik

Refurbished iPhone voor zakelijk gebruik

, door Geert Rottier, 2 min lezen

De voordelen van refurbished iPhones voor zakelijke klanten

De iPhone is overal: zowel onder consumenten als in het bedrijfsleven. Maar wat maakt de refurbished iPhone nou zou populair voor zakelijk gebruik? En welke voordelen biedt Rephone aan zakelijke klanten? Dit en meer lees je in de blogpost van deze week. 

Sinds de introductie van de eerste iPhone in 2007 is Apple koploper op de smartphonemarkt. Wat de iPhone typeert is het professionele design, de gebruiksvriendelijkheid, krachtige hardware, een lange levensduur en veiligheid. Deze eigenschappen maken de iPhone geliefd onder zowel consumenten als zakelijk. 

 

Gebruiksvriendelijkheid 

Eén van de aspecten waar Apple om bekend staat is gebruiksvriendelijkheid. Zo bevat de software talloze handige features en wanneer je meerdere Apple-apparaten bezit, dan zal je merken hoe intuïtief en gemakkelijk deze apparaten met elkaar samenwerken. Zo kun je berichten ontvangen op je Mac, een telefoongesprek opnemen met een Apple Watch en moeiteloos bestanden overzetten tussen verschillende Apple-apparaten dankzij AirDrop. 

De software biedt daarnaast talloze features waarmee je je productiviteit aanzienlijk verhoogt. Met de Herinneringen-app stel je reminders in, met de Notities-app kun je snel notities maken en delen met collega’s en met de Kalender-app houd je overzicht van al je afspraken. Naast deze apps biedt de software nog talloze andere voordelen die een welkome toevoeging zijn voor de zakelijke gebruiker. 

 

Krachtige hardware

Naast gebruiksvriendelijkheid staat Apple bekend om haar krachtige hardware. Centraal hierbij staat het ‘less is more’. Zo worden chips elk jaar weer efficiënter gemaakt en tegelijkertijd ook krachtiger. Voor iPhone-gebruikers betekent dit krachtigere prestaties en een langere accuduur. Een bijkomend voordeel is dat Apple zowel de hardware als software zelf ontwerpt. Dit betekent dat er optimale ‘fit’ is tussen beide onderdelen en hardware als software naadloos in elkaar overlopen. 

 

Lange levensduur 

De iPhone is gemaakt van duurzame materialen waardoor een iPhone er niet alleen mooi uitziet maar ook lang meegaat. Apple staat er daarnaast om bekend dat zij oudere iPhone-modellen nog lang van software updates blijven voorzien. Hierdoor profiteer je, ook wanneer je een wat oudere iPhone hebt, van de software features van nu. Zo is de nieuwste versie van iOS, iOS 13 beschikbaar voor de in 2015 uitgebrachte iPhone 6s. In vergelijking: Android-toestellen worden gemiddeld twee jaar van software updates voorzien. 

 

Veiligheid 

Niet alleen voor consumenten, maar zeker voor bedrijven is veiligheid een serieus onderwerp. Anders dan bij Android-smartphones is de broncode bij iOS afgeschermd. Dit betekent dat kwaadwilligen minder makkelijk misbruik kunnen maken van eventuele gaten in de beveiliging. Bij de lancering van nieuwe producten en diensten is veiligheid daarnaast een constant terugkerend onderwerpen: Apple investeert continue in het waarborgen en het verbeteren van de veiligheid voor haar gebruikers. 

 

Welke voordelen biedt een refurbished iPhone van Rephone voor bedrijven? 

Zakelijke klanten van Rephone profiteren van extra voordelen. Zo is er een persoonlijk adviseur die meedenkt in de specifieke behoeften, biedt Rephone een offerte op maat en zijn er uitgebreide servicemogelijkheden.
Meer weten wat Rephone kan betekenen op zakelijk gebied? Klik dan hier of neem rechtstreeks contact op via zakelijk@rephone.nl of via +31 85 1301 646


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.