Voordelen van Rephone
 • Lees meerLees meer

  Rephone

  Je krijgt een mail wanneer wij je pakket hebben ontvangen. Wij beoordelen het toestel binnen 1-2 werkdagen en sturen een bevestiging of een tegenbod als het toestel toch mankementen heeft die je over het hoofd hebt gezien. Wij sturen het toestel kosteloos retour als het bod te laag uit valt voor jou.

 • Lees meerLees meer

  Toestel opsturen

  Je telefoon aanmelden en opsturen. Zorg ervoor dat je telefoon goed beschermt is in een doos. Jij krijgt van te voren een prijs schatting van het toestel.

 • Lees meerLees meer

  PostNL

  Je pakketje is overgeleverd aan PostNL. De verzending is geheel gratis, je hoeft het pakketje alleen maar af te leveren bij een PostNL punt in de buurt.

 • Lees meerLees meer

  Uitbetaling

  Wanneer we allebei akkoord zijn over het bod op het toestel. Kan jij je geld binnen 48 uur op je rekening verwachten.

Voordelen van Rephone

Bij Rephone profiteer je van talloze voordelen wanneer je jouw telefoon inruilt. We streven ernaar om het verkopen van jouw toestel zo eenvoudig mogelijk te maken.

Als het verkopen van je tweedehands toestel te veel gedoe lijkt en je op zoek bent naar een snelle, gemakkelijke en voordelige oplossing, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden de beste service en garanderen de hoogste prijs. Ontdek alle voordelen van het verkopen van je toestel bij Rephone op onze pagina.

Wat zijn de voordelen van de Rephone inruil service?

Wat zijn de voordelen van de Rephone inruil service?

Er zijn veel voordelen die om de hoek komen kijken als gebruik maakt van de Rephone inruil service. Om te beginnen zijn er al een aantal voordelen. Bijvoorbeeld de prijs die je voor je toestel krijgt, en het gemak en de duurzaamheid.

De hoogste prijs

Door het verkopen van je toestel aan Rephone kan je heel veel geld besparen. Wij geven uw telefoon een tweede leven. Daarvoor ontvangt u een eerlijk bedrag waarvan u bijvoorbeeld uw nieuwe telefoon kan kopen. Ook bespaart u nog is extra als u een Refurbished toestel aanschaft bij Rephone.

Alles op één plek

Bij Rephone bieden wij niet alleen de service aan om oude toestellen in te kopen. Maar ook hebben we een grote assortiment in Refurbished Toestellen. Zo kunt u alles op één locatie doen en ben je verzekerd van kwalitiet. We bieden verschilende Refurbished toestellen aan zoals iPhone en Samsung Galaxy. Ook bieden wij Refurbished iPads en Smartwatches aan.

Prijsinschatting van het toestel

Als je een toestel aanmeld krijg een prijsinschatting voordat je het toestel verstuurd. Zo weet jij waar je aan toe bent. Selecteer jou toestel model en geef de capaciteit van de opslag van jou toestel aan. Als je niet zeker weet welk toestel jij hebt neem dan contact op met onze klantenservice.

Gratis verzending

Na het aanmelden van uw toestel ontvangt u een verzendlabel. Dit verzendlabel is 100% gratis en er hangen geen extra kosten aan. Als u niet akkoord gaat met ons bod op het toestel retourneren wij het toestel gratis terug. Ook is uw pakket volledig verzekerd bij vermissing of schade.

Mijn toestel staat er niet tussen wat nu?

Het kan voorkomen dat het toestel wat je wilt inruilen er niet tussen staat. Meestal is het toestel dan te oud om nog in te kopen. Wij kopen alleen toestellen in die nog geüpdate worden om deze nog een tweede leven te geven. Wij proberen onze inruil lijst up-to-date te houden met de nieuwe toestellen die worden uitgebracht. Als jouw nieuwe toestel er niet tussen staat neem dan contact op met onze klantenservice.

green-rephone-eco

Duurzaamheid

Telefoons van deze tijd zijn totaal niet duurzaam. Het aanschaffen van een nieuwe telefoon geeft zoveel CO2 uitstoot. Daarvan zou je een telefoon 10 jaar elke dag kunnen opladen. Veel mensen gooien de telefoon weg wanneer bijvoorbeeld het scherm stuk is. Wij geven de telefoon een tweede leven om zo ook weer een steentje bij te dragen aan het milieu. Doe jij ook mee?

© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.