Reseller worden

Reseller worden van Rephone

Wij van Rephone zijn een koper en verkoper van refurbished smartphones en tablets. Wij werken voornamelijk met Apple omdat dit veruit het populairste merk is waar consumenten voor kiezen. Uit onderzoek van BigSpark blijkt dat de prijsbesparing ten opzichte van een nieuw toestel voor consumenten de belangrijkste motivatie is om voor een refurbished toestel te kiezen. Doordat nieuwe toestellen in prijs steeds verder stijgen ten opzichte van refurbished varianten en consumenten gemiddeld steeds minder uitgeven aan een smartphone, is de verwachting dat de vraag naar refurbished toestellen verder zal blijven toenemen. Als toekomstige Reseller betekend dit een kansrijke markt met veel mogelijkheden.


Wat kan Rephone voor jou als Reseller betekenen

Hoge marges

Door refurbished toestellen in te kopen bij ons ben je verzekerd van hoge marges op het verschil tussen in-en verkoop.


Garantieprocedure via Rephone

Bij defecten van een verkocht refurbished toestel aan de consument verloopt de garantieprocedure via ons. Als Reseller kan je je daarom volledig richten op de verkoop en hoef je je niet druk te maken om de inrichting en uitvoering van reparaties.


Ondersteuning bij marktactiviteiten

Om de verkoop van een refurbished toestel te stimuleren, bieden wij de optie om te ondersteunen bij offline en online marketingactiviteiten. Denk hierbij aan het leveren van flyers en posters en aan het effectief targetten van de juiste doelgroep.


Ruime voorraad van toestellen

Wij beschikken over een geruime voorraad toestellen. Dit betekend dat er voldoende keuze is in modellen, kleuren en opslagcapaciteit. Als Reseller hoef je je dus geen zorgen te maken over de beschikbaarheid.


Profiteren van deze voordelen

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op via zakelijk@rephone.nl of 085 1301 646

© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.