Refurbished een groene keuze

Refurbished een groene keuze

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Voordelen

Naast dat je op refurbished toestellen geld kan besparen is dit ook nog een geweldige manier om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Door te kiezen voor refurbished, geef je producten een tweede leven en verminder je de hoeveelheid elektronisch afval die op de stortplaatsen belanden.

Bij ons kun je terecht voor een breed assortiment aan refurbished smartphones en tablets. Wij werken voornamelijk met Apple producten maar andere merken toestellen zijn ook welkom. Al onze apparaten zijn uitgebreid getest en gereviseerd waar dit nodig is om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat verkeren. Door te kiezen voor een refurbished apparaat, krijg je dezelfde kwaliteit en functionaliteit als een nieuwe apparaat, maar dan voor een fractie van de nieuwprijs.

 

Hoeveel kun je besparen?

Het aanschaffen van een refurbished iPhone, iPad of ander merk toestel heeft een veel kleinere impact op het milieu dan het kopen van een nieuw toestel. Dit komt doordat er bij de productie van nieuwe apparaten veel energie wordt verbruikt en CO2 wordt uitgestoten. En dit is natuurlijk ook beter voor de portemonnee.

Als je één refurbished iPhone koopt, bespaar je gemiddeld 55 Kilogram CO2 en 100 Liter water. Dit is vergelijkbaar met het laten branden van een 60 watt lamp gedurende 830 uur of het nemen van 400 korte douches. Dit zijn grote besparingen die laten zien hoeveel impact één aankoop kan hebben op het milieu.

 

Garantie

Op al onze toestellen bieden we ook 2 jaar garantie waardoor je met zekerheid kunt genieten van je aankoop. En op reparaties bieden we levenslange garantie.

Kies voor duurzaamheid en bespaar geld door te kiezen voor een refurbished toestel. Bij ons vind je een breed assortiment aan apparaten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Klik hier en ontdek ons volledige aanbod!


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.