Jouw gids voor een geslaagd vaderdag cadeau

Jouw gids voor een geslaagd vaderdag cadeau

, door Geert Rottier, 3 min lezen

Zoons en dochters opgelet

Deze zondag zetten we onze vader extra in het zonnetje tijdens Vaderdag. Naast een lekker ontbijt op bed vinden onze vaders het minstens even leuk om iets te krijgen wat ze op een later moment ook nog goed kunnen gebruiken. In dit artikel zetten we vier tips voor je op een rij die helpen bij je zoektocht naar een geslaagd cadeau voor vaderdag. Om culinaire inspiratie op te doen voor een goed ontbijt sluiten we af met drie apps voor originele recepten.

 

 1. App Store kaart

 

Is je vader gek op apps uit de App Store maar weet je niet met welke app je je vader het meest blij mee maakt? Kies dan voor een App Store kaart. Door het tegoed op deze kaart in te wisselen in de App Store koop je gemakkelijk een betaalde app naar keuze. Tegoed voor de App Store koop je online op Primera.nl of in verschillende winkels zoals de Albert Heijn of de Hema.

 

 1. com | Vaderdag

 

Met de app van Bol.com zoek je gemakkelijk naar producten waarmee je je vader kan verrassen tijdens Vaderdag. Als je de app opent kan je klikken op een speciale pagina voor Vaderdag. Eenmaal aangekomen op deze pagina vind je producten per categorie zoals gadgets, muziek en parfum. Wil je je vader verrassen met een leuk cadeau maar ben je gebonden aan een strak budget? Scroll dan helemaal naar beneden op de pagina voor Vaderdag. Hier vind je vervolgens

 

 1. iPhone of iPad

 

Is je vader hoognodig toe aan een nieuwe telefoon of tablet om al zijn favoriete apps te gebruiken en spelletjes te spelen? Bij Rephone kan je voor een voordelige prijs een toestel uitzoeken die precies bij de wensen van jouw vader past. Heeft jouw vader behoefte aan een nog groter scherm? Neem dan een kijkje bij de iPads om een keuze te maken.

 

 1. iWish Wishlist

 

Met deze app kan je bucket lists maken en zet je vader dromen om in acties. De bucketlist geef je vorm door inspiratie op te doen uit de lijst met talloze ideeën. Om het zoeken makkelijker te maken zijn de ideeën gecategoriseerd op zaken zoals carrière, persoonlijke ontwikkeling en reizen. Heeft je vader een idee gevonden dat een nieuw doel gaat worden? Dan voeg je deze gemakkelijk toe aan de bucketlist. Mocht je meer inspiratie op willen doen dan de app standaard aanbiedt, dan kan je via in-app aankopen extra ideeën opdoen.

 

Download de iWish app hier.

 

 1. Beste apps voor een ontbijt op bed

 

Om inspiratie op te doen voor originele recepten hebben wij drie apps geselecteerd waarmee je je kookkunsten op de proef kunt stellen. Met de app Tasty heb je een ruime keuze uit ontbijtrecepten en bij alle recepten vind je een handige video met de bereidingswijze. Een andere app die je laat watertanden is Kitchen Stories. Ook deze app biedt een ruime keuze aan ontbijtrecepten en zie je in een oogopslag hoe makkelijk het is om een recept te vertalen in een goed ontbijt. We sluiten af met Appie van Albert Heijn. Deze app biedt op een overzichtelijke manier recepten aan uit het tijdschrift Allerhande. Heb je een recept gevonden, dan voeg je deze gemakkelijk toe aan je boodschappenlijst.


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.