Handgeschreven berichten in iMessage

Handgeschreven berichten in iMessage

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Lees hier hoe je handgeschreven berichten verstuurd

iMessage kennen we vooral van het typen van berichten naar anderen en het delen van grappige Memoji. Maar wist je dat je met iMessage ook handgeschreven berichten kunt versturen naar je vrienden, familie of geliefde? Deze week leggen we je uit hoe je dat doet!

 

Handschrift gebruiken in iMessage

Met iMessage is het mogelijk om handgeschreven teksten te versturen. Je berichten worden hierdoor een stuk persoonlijker. Om handschrift te activeren kantel je je toestel horizontaal (in het geval dat je een iPhone gebruikt). Vervolgens tik je rechtsonder op de knop met het krulletje.

Het versturen van handgeschreven teksten kan op twee manieren, namelijk met het maken van een eigen handgeschreven tekst of door gebruik te maken van standaard handgeschreven teksten. Beide mogelijkheden bespreken we hieronder. 

 

Eigen handgeschreven tekst maken

Nadat je ‘handschrift’ geactiveerd hebt, verschijnt er een venster waarbinnen je handgeschreven tekst kwijt kan. Schrijf hier wat je wil vertellen en tik op ‘Gereed’ wanneer je klaar bent. Vervolgens ben je nog maar één knop verwijderd van het versturen van jouw boodschap. Om het bericht te versturen tik je op de groene knop naast het tekstveld. 

 

Standaard handgeschreven teksten gebruiken

Naast het versturen van eigen handgeschreven teksten kun je binnen iMessage ook gebruikmaken van standaard handgeschreven teksten. Activeer ook hiervoor weer ‘handschrift’ door je iPhone te kantelen. Vervolgens krijg je onderin een overzicht te zien van standaard handgeschreven teksten. Je kunt een tekst gebruiken door erop te klikken. 

 

Haal nog meer uit je iPhone en iPad 

Naast handgeschreven berichten in iMessage biedt Apple nog vele andere andere handige en leuke features waarmee je nog meer uit je iPhone of iPad haalt. Bekijk hier de andere blogs van Rephone om te leren hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw Apple-producten.


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.