De vijf beste apps in de categorie werk

De vijf beste apps in de categorie werk

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Productief (thuis)werken? Bekijk deze apps

Door de huidige situatie heeft thuiswerken een compleet nieuwe betekenis gekregen. Wil je weten hoe je jouw thuiswerkdag zo productief mogelijk kunt invullen? Bekijk dan deze apps:

 

Slack

Met Slack kun je communiceren met grote groepen zoals bedrijven, afdelingen maar ook individuele collega’s. Dit maakt deze app erg geschikt wanneer je veel verschillende collega’s spreekt in verschillende samenstellingen. Slack is gratis te downloaden en je downloadt de app hier

 

FaceTime

FaceTime is een app van Apple waarmee je met maximaal 31 anderen tegelijk kunt videobellen. De app wordt standaard meegeleverd bij een iPhone en MacBook waardoor de dienst laagdrempelig in gebruik is. Een leuk weetje van FaceTime is dat degene die aan het spreken is groter wordt weergeven op je scherm.

 

WhatsApp

Naast FaceTime biedt ook WhatsApp de mogelijkheid om te videobellen. Het grote voordeel van WhatsApp is dat bijna iedereen deze app heeft en daardoor laagdrempelig in gebruik is. Een nadeel van deze dienst is wel dat je met maximaal vier personen tegelijk kunt videobellen, wat deze app minder geschikt maakt voor grote groepen. Je downloadt de WhatsApp-app hier.

 

Google Drive

Google Drive is een clouddienst waarmee je met meerdere personen aan documenten kunt werken. Het voordeel van Google Drive is dat deze dienst via de internetbrowser werkt en dus met verschillende devices te gebruiken is, ook als jouw collega geen Apple device heeft. Naast toegang tot Google Drive via een webbrowser is er ook een speciale app voor de iPhone. Je vindt de app hier en is gratis te downloaden. 

 

Dropbox

Dropbox is net als Google Drive een clouddienst voor het online opslaan en bewerken van bestanden. Zo kun je ook deze toepassing gebruiken vanuit jouw webbrowser of vanuit de Dropbox-app voor iPhone. Je downloadt de Dropbox-app hier.


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.