De Opdrachten-app gebruiken op je iPhone of iPad

De Opdrachten-app gebruiken op je iPhone of iPad

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Maximaliseer je productiviteit met de Opdrachten-app van Apple

Met de Opdrachten-app kun je een reeks aan taken uitvoeren door middel van een simpele tik op het scherm of door het aan Siri te vragen. Naast dat de app over een galerie beschikt met daarin handige opdrachten, kun je ook je eigen opdrachten maken. Zie je een opdracht in de galerie die je leuk vindt? Voeg deze dan met een eenvoudige tik op het scherm toe aan je bibliotheek. 

Een opdracht is een snelle manier om een reeks taken uit te laten voeren. Zo kun je een timer instellen voor het tandenpoetsen, muziek instellen voor het handenwassen of Shazam de meest recente songtekst laten ophalen van het nummer waarnaar je luistert. Taken vormen de individuele bouwstenen van een opdracht. 

Om een nieuwe opdracht te maken open je de Opdrachten-app en tik je op de tab ‘Maak opdracht aan’. Vervolgens voer je de volgende handelingen uit:

 1. Tik op ‘Maak opdracht aan’

 2. Zoek en selecteer de taken die je in je opdracht wilt gebruiken

 3. Tik op ‘Gereed’ om je opdracht te bewaren. 

Reeds gemaakte opdrachten vind je terug op het tabblad ‘Bibliotheek’. 

Nu je weet wat je met de Opdrachten-app kunt doen is het een kwestie van uitproberen! Check voor inspiratie de galerie binnen de app of gebruik een zoekmachine om nog meer creatieve en handige opdrachten te ontdekken voor jouw iPhone of iPad.


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.