De leukste tips voor een geslaagd Sinterklaasfeest

De leukste tips voor een geslaagd Sinterklaasfeest

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Handige apps en accessoires voor een geslaagd Sinterklaasfeest

Nu de lieve goede Sint weer in het land is en de chocoladeletters weer een vast onderdeel van het schap vormen in de supermarkt, duurt het niet lang meer voordat het pakjesavond is. De hulppieten zijn hard voor je aan de slag gegaan en delen graag de leukste apps en accessoires met je voor een geslaagd Sinterklaasfeest.

 

Bellen met Sinterklaas!

Ook de Sint kan niet achterblijven. Inmiddels beschikt de Goedheiligman dan ook over een moderne iPhone en is hij bereikbaarder dan ooit. Met de app ‘Bellen met Sinterklaas!’ kan je onder andere een telefoongesprek met de Sint aanvragen, een bericht sturen of een voicemailbericht achterlaten. Nog belangrijker is dat je via de app je verlanglijstje kan doorgeven.

 

Rijmwoordenboek

Wanneer je aan Sinterklaas denkt, dan hoort daar natuurlijk ook een bijpassend Sinterklaasgedicht bij. Ook al is het schrijven van gedichten niet je sterkste punt, ontkom je niet aan het schrijven van een Sinterklaasgedicht. Met Rijmwoordenboek hoef je niet meer op te kijken tegen het schrijven van een gedicht. Voer eenvoudig een woord in en vervolgens krijg je alle woorden te zien die hierop rijmen.

 

Verlanglijstje

Voordat je gezellig bij elkaar komt op pakjesavond, moeten er eerst lootjes getrokken worden en inkopen worden gedaan. De app Verlanglijstjes heeft een integratie met Lootjestrekken.nl. Hiermee heb je altijd de verlanglijstjes van anderen bij de hand.

 

Inspiratie voor pakjesavond

Zoek je nog inspiratie voor je persoonlijke verlanglijst? Kijk dan ook eens naar deze cases en houd de kanalen van Rephone in de gaten voor aantrekkelijke aanbiedingen tijdens Black Friday.


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.