De leukste apps voor de kerstdagen

De leukste apps voor de kerstdagen

, door Geert Rottier, 2 min lezen

De leukste apps voor kerst

Ook bij Rephone is het kerst! Bij iedere bestelling ontvang je vanaf nu een Rephone-kerstmuts. Plaats je allerleukste foto of selfie hiermee, tag ons op Instagram of Facebook en wie weet win jij je aankoopbedrag terug!

Nu de maand december zijn intrede heeft gedaan komen we met zijn allen weer steeds meer in de kerstsfeer. De eerste kerstbomen staan weer in de woonkamer, etalages worden versierd met kerstdecoratie en voorzichtig horen we hier en daar al een kerstnummer voorbij komen. Deze signalen zijn ons niet ontgaan en graag delen wij dan ook de leukste en meest ludieke apps voor de kerstdagen.

 

Kerstrecepten apps

Lekkere maaltijden mogen niet ontbreken tijdens de feestdagen. Is het jouw beurt om je kookkunsten te laten zien en wil je je familie graag verrassen, kijk dan eens naar Kitchen Stories. Deze app haalt het beste is mensen naar boven wanneer het op koken aankomt en vormt een rijke inspiratiebron voor gerechten tijdens de feestdagen. 

Dankzij de duidelijk foto’s en video’s weet je precies wat je moet doen. In de app filter je eenvoudig op ‘Kerstmis’ waarna je gerechten te zien krijgt die zich het beste lenen voor deze gelegenheid. Wanneer je een gerecht gevonden hebt, geef dan het aantal personen aan. De hoeveelheden voor de ingrediënten worden automatisch aangepast. 

Met de app van Albert Heijn heb je toegang tot de gerechten uit het Allerhande magazine. Per recept zie je hoe lang je ervoor in de keuken moet staan en daarnaast geeft de app aan voor hoeveel personen het gerecht bedoeld is. Je ziet welke ingrediënten je nodig hebt en in een handomdraai voeg je deze toe aan je boodschappenlijst.

 

Kerstkaarten apps 

Naast lekkere maaltijden zijn ook kerstkaarten een onmisbaar onderdeel van kerst. Wat je misschien niet wist is dat het kinderlijk eenvoudig is om met jouw iPhone of iPad kerstkaarten te maken en rechtstreeks uit de app te versturen naar jouw dierbaren. Met MyPostcard maak je persoonlijke kaarten en verstuur je deze gemakkelijk rechtstreeks vanuit de app. Voor €1,99 koop je een ansichtkaart. De levertijd verschilt per land. 

Een andere app waarmee je kerstkaarten kunt versturen is het bekende PostNL. Met deze app verstuur je eenvoudig kaarten van onder meer Hallmark. Om een kaart te versturen tik je op ‘Versturen’. Vervolgens selecteer je ‘Fotokaart’ waarna je jouw persoonlijke kaart kunt ontwerpen. Het versturen van de kaart doe je eveneens rechtstreeks vanuit de app. 

 

Een warme kerst

Zit je tijdens kerst het liefst bij een warm haardvuur, maar beschik je niet over een open haard? Dan biedt Haard HD wellicht uitkomst. Met deze app verander je het scherm van jouw iPhone of iPad in een winters haardvuur. Stream dit naar je tv met behulp van een Apple TV of Chromecast voor de volledige ervaring. 

Rephone wenst jou een fijne kerst!

© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.