De camera van de iPhone 11 Pro

De camera van de iPhone 11 Pro

, door Geert Rottier, 1 min lezen

De iPhone 11 Pro camera

Twee of meer camera's het is een trend die we bij steeds meer smartphones zien. Zo ook de iPhone 11 Pro. Deze iPhone is voorzien van drie camera's waarmee je talloze mogelijkheden hebt. Dat de iPhone 11 Pro drie cameralenzen bevat is mensen niet ontgaan. Zo werd de 11 Pro vergeleken met een gasfornuis en een scheerapparaat. Dat zegt wel iets over de veelzijdigheid van deze camera. Wil je weten wat de camera van de iPhone 11 Pro te bieden heeft, lees dan verder!

 

Ultragroothoek lens

Dankzij de verschillende lenzen op de iPhone 11 Pro kun je schakelen tussen verschillende perspectieven bij het maken van een foto of video. Hierdoor vang je tot vier keer meer beeld met de ultragroothoek lens. Naast deze lens heb je bij de iPhone 11 Pro beschikking over een groothoeklens en een telefoonlens voor zoom zonder kwaliteitsverlies.

 

Nachtmodus

De nachtmodus zorgt ervoor dat je betere foto’s maakt wanneer het donker is. Je hoeft hiervoor niks te doen. De iPhone 11 Pro herkent situaties met weinig licht en schakelt dan automatisch over naar de nachtmodus. In het kort werkt de nachtmodus als volgt: bij het maken van een foto in nachtmodus is de sluitertijd langer. De lens neemt dan meer licht op wat resulteert in helderdere foto’s bij weinig licht. Zet je de nachtmodus toch liever uit? Schuif het nachtmodus icoon dan naar ‘uit’.

 

Betere portretfoto’s

Tot slot levert de iPhone 11 Pro ook portretfoto’s van een hogere kwaliteit dan zijn voorgangers. Dit hebben we te danken aan de drie camera’s die samenwerken wanneer je een portretfoto maakt. De aanwezigheid van de ultragroothoek lens zorgt ervoor dat de camera over meer informatie beschikt bij het maken van een portretfoto. Hierdoor is er een grotere nauwkeurigheid van het diepte-effect.

 

Maken en bewerken van foto’s op jouw iPhone

Met iPhone heb je eindeloos veel mogelijkheden wanneer het aankomt op het maken en bewerken van foto’s. Wil je weten welke apps en technieken jouw helpen om het meeste uit jouw iPhone-camera te halen? Klik dan hier.


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.