5 Tips om jouw iPhone te beschermen tijdens carnaval

5 Tips om jouw iPhone te beschermen tijdens carnaval

, door Geert Rottier, 2 min lezen

Je iPhone beschermd tijdens feestdagen

Carnaval komt er weer aan! Dat betekent weer de meest verbazingwekkende kostuums en heel veel gezelligheid. Al die gezelligheid betekent jammer genoeg ook dat jouw kostbare iPhone vatbaarder is voor vervelende beschadigingen en het zoekraken van je telefoon. Om dit te voorkomen delen we in dit artikel 5 tips hoe je jouw refurbished iPhone veilig door carnaval 2020 kunt navigeren. 

 

Voorkomen is beter dan genezen 

 1. Bescherm jouw iPhone tegen diefstal 

De eerste tip staat in het teken van jouw iPhone tegen diefstal beschermen. Zeker bij grote evenementen is je waardevolle iPhone een interessante prooi voor zakkenrollers. Zorg er daarom altijd voor dat je jouw telefoon goed opbergt en bewaar je iPhone nooit zichtbaar in je broekzak. Zo voorkom je dat dieven ervandoor gaan met jouw smartphone.

Check ook of je beschikt over het IMEI-nummer dat hoort bij jouw iPhone. Met dit nummer kan jouw smartphone geïnfecteerd worden mocht deze gestolen zijn. 

 1. Toestelverzekering

Naast het beschermen van jouw iPhone tegen diefstal raden we je ook aan een toestelverzekering te nemen voor schade en diefstal. Mocht jouw iPhone vervolgens kapot gaan of gestolen worden, dan kun je rekenen op een reparatie dat gedekt wordt door de verzekering of krijg je een vervangend toestel. 

 1. Back-up van je gegevens

Ook niet onbelangrijk is het maken van een back-up. Door dit te doen blijven jouw waardevolle gegevens behouden in het geval van zware schade of diefstal.

 1. Cases voor iPhone

We begrijpen heel goed dat een ongelukje in een klein hoekje kan zitten, hoe voorzichtig je ook bent met jouw iPhone. Je doet er daarom goed aan om jouw smartphone te beschermen met een stevige case. Bij Rephone bieden we verschillende cases aan die jouw iPhone bescherming bieden tijdens en na carnaval. 

 1. Screenprotectors

Naast een case voor jouw iPhone kan ook een screenprotector niet ontbreken. Deze beschermt het kostbare display en voorkomt dure reparaties achteraf. Klik hier voor een geschikte screenprotector voor jouw iPhone. 

 

Veel plezier! 

Met de bovenstaande tips dek je jouw iPhone optimaal in tegen vervelende situaties tijdens het aankomende carnavalsfeest en kan jij je focussen op de gezelligheid om je heen. We wensen je een heel leuk en sierlijk carnaval toe!

 


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.