Inruilen van je oude Apple-apparaat

Inruilen van je oude Apple-apparaat

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Inruilen van oude Apple-apparaten bij Rephone - zo werkt het

Bekijk wat jouw apparaat waard is

Bij Rephone koop je niet alleen refurbished Apple devices van hoge kwaliteit, maar wist je dat je ook je oude Apple-apparaten kunt inruilen? Dit levert je niet alleen snel de waarde van het toestel op, ook is het een duurzame manier om je toestel te verkopen. Wil je weten hoe het werkt? Lees dan verder! 


Het inruilen van je oude Apple-apparaat is ontzettend eenvoudig en doe je in drie stappen. Allereerst geef je aan welke type apparaat je wilt inruilen, vervolgens selecteer je het model en vink je aan van welke eventuele gebreken er sprake zijn. Bekijk hier welke apparaten in te ruilen zijn. Na het selecteren van je model laat je tot slot een aantal persoonlijke gegevens achter zodat we het inruilen mogelijk kunnen maken. 

 

Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je een offerte. Ga je akkoord, dan krijg je een verzendlabel toegestuurd waarmee je je Apple-apparaat op kan sturen en ontvang je de waarde van je device na controle door Rephone binnen 48 uur op je rekening. Indien blijkt dat de staat van je oude apparaat niet overeenkomt met de gegevens die je hebt achtergelaten, dan zal er een tegenbod gedaan worden. Ga je hiermee akkoord, dan wordt het toestel alsnog ingenomen en wordt de waarde van je oude apparaat overgemaakt naar je rekening.

 

Wil je meer te weten komen over het inruilen van je oude Apple-apparaat of meteen je oude device inruilen? Klik dan hier.

Tags


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.