Apple ID uitgelegd

Apple ID uitgelegd

, door Geert Rottier, 1 min lezen

Waarom een Apple ID onmisbaar is

Een Apple ID is onlosmakelijk verbonden aan een Apple-apparaat en heb je nodig om jouw device te kunnen gebruiken. Zonder Apple ID is al deze geweldige technologie onbruikbaar. Naast dat een Apple ID nodig is om jouw device te kunnen gebruiken, heb je een Apple ID ook nodig om gebruik te kunnen maken van de talloze diensten die Apple aanbiedt. Denk hierbij aan iCloud en het doen van aankopen in de App Store. 

Een Apple ID is een e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen voor diensten van Apple. Wanneer je een nieuw Apple-apparaat configureert, dan zal je gevraagd worden om in te loggen met een bestaand Apple ID of een nieuwe Apple ID aan te maken. 

 

Wijzigen Apple ID

Vind je mark_ajax4over@hotmail.com niet meer van deze tijd? Niet getreurd. Het is namelijk mogelijk om het e-mailadres van je Apple ID te wijzigen. Ga hiervoor naar de instellingen van je Apple ID en wijzig daar het e-mailadres.

 

Wachtwoord vergeten van je Apple ID 

Wanneer je je wachtwoord niet meer weet, dan kun je deze opnieuw instellen door op deze link te klikken. Het kan ook voorkomen dat je je Apple ID niet meer weet. Klik dan hier om je Apple ID te achterhalen. 

 

Verschillende Apple ID’s samenvoegen 

Wanneer je over meerdere Apple ID’s beschikt kan het handig zijn om deze samen te voegen. Helaas biedt Apple momenteel niet de mogelijkheid om meerdere Apple ID’s samen te voegen. Wel is het mogelijk om een apart Apple ID te gebruiken voor iCloud-diensten en een andere Apple ID voor aankopen in de App Store.  

 

Meer leren over iOS

Naast Apple ID is er nog veel meer te leren over iOS: het besturingssysteem van iPhone. Lees bijvoorbeeld hoe je standaard apps kunt verwijderen  of een overzicht van de nieuwe features in iOS 13 . Super handig wanneer je graag het meeste uit jouw refurbished iPhone haalt!


© 2024 Rephone - Alle genoemde prijzen zijn incl. btw.

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.